G.O.V. heeft op vrijdagavond 29 december het jaar 2017 sfeervol en avontuurlijk afgesloten. Enkele leden van coverband StingRay lieten samen met G.O.V. een aantal mooie liedjes horen. Daarnaast zong Anita van der Linden een mooie Franse chanson. De jeugd van het B-orkest speelde samen met het A-orkest een medley van filmmuziek van Hans Zimmer, maar trad ook alleen op. Het A-orkest bracht verder nog een muziekstuk waarin Lianne Visser op altsax soleerde en een aangepaste versie van The Rose met in de hoofdrol onze 3 mannelijke trompettisten. In de pauze en na afloop kon men een drankje nuttigen in de Gent.

Eén van de enthousiaste reacties op Facebook: “Gisterenavond een ontroerend mooi concert mogen bijwonen van onze trots het GOV! Enorm onder de indruk van de kwaliteit die deze vereniging weet te leveren. Geweldig dat jong en oud op schitterende wijze muziek ten gehore brengt!”

In het zonnetje
Tijdens de generale repetitie van het Eindejaarsconcert werden 3 personen in het zonnetje gezet voor hun werkzaamheden voor GOV: dirigenten Gerald en Hans Roerdinkholder en Hanno Tieltjes.

De prachtige foto’s zijn gemaakt door Guus Tinnevelt.

[FAG id=12402]